Ekseriyetle et yemeklerine ve salatalara eklenerek tüketilen kişniş, susuz lahana turşusuyla da mükemmel bir uyum sergiliyor!
Jungle, bir Akdeniz bitkisi olan kişnişi, faydalarından ve güçlü aromasından yararlanmak üzere, 2.000 yıldır dünya mutfaklarında yaygın olarak kullanılan garnitürle, ekşi lahanayla birleştirdi.
Su katılmadan sadece kaya tuzuyla ovulup 6 hafta boyunca mayalanan beyaz lahana, fermantasyon odasından çıktığında artık tüketilmeye hazır “ekşi lahana”dır. İçine kişniş eklenerek zenginleştirilmiş, Jungle’ın cam kavanozunda elinize ulaşan ekşi lahanayı, günün herhangi bir saatinde, dilediğiniz şekilde yiyebilirsiniz: Yemeklerin yanında, salataların içinde… Dilerseniz tek başına, öğün olarak tüketebilirsiniz.
JungleKişnişli Sauerkraut (Ekşi Lahana), katkı maddesi değil ancak yaşayan, faydalı bakterilerin yanı sıra magnezyum, C vitamini, kalsiyum, demir ve sodyum içerir. Ezcümle, bir garnitürden çok daha fazlası, JungleKişnişli Ekşi Lahana’nın içindedir!