Karabiber Tohumlu Sauerkraut (Ekşi Lahana)

52,75

Metabolizmayı Hızlandırır, Damakta Enfes Bir Tat Bırakır!

Net 580 g

Jungle Karabiber Tohumlu Sauerkraut (Ekşi Lahana), su kullanılmadan üretilen, fermente bir turşu çeşididir.

Karabiber tohumlarıyla çeşnilendirilmiş ekşi lahana, klasik ekşi lahana tarifine sadık kalınarak üretilir. Bu doğrultuda özenle yıkanan ve kıyılan beyaz lahanaların kaya tuzu ile ovularak sularını salması sağlanır (ki bu, ürünün lakto-fermente turşulardan farklı bir yerde konumlanmasına yol açar.). Akabinde lahanalar, karanlık ve oksijenin olmadığı odalarda 6 hafta mayalanmaya (fermantasyon) bırakılır.

Fermantasyon sürecinde ortaya çıkan probiyotik bakteriler sayesinde Jungle Karabiber Tohumlu Ekşi Lahana, sindirim sisteminin dostu bir besin hâle gelmiştir. İçeriğindeki bol miktardaki C vitamini ve mineraller sayesinde ise ürün, bağışıklık sisteminin destekleyicisidir. İdeal bir tuz oranıyla ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretiliyor olması da Jungle Karabiber Tohumlu Ekşi Lahana’nın herkes tarafından güvenle tüketilmesine imkân sunar.

Karabiber sevenlerin tercihi Jungle Karabiber Tohumlu Ekşi Lahana, hazmı kolaylaştırması ve yemeklere lezzet katması için ana öğünlerde diğer gıda ürünleriyle birlikte tüketilebildiği gibi besleyiciliği sayesinde tek başına, öğün olarak da tüketilebilir.

Karabiber Tohumlu Sauerkraut (Ekşi Lahana)

52,75