Kvass, mayalanma süreci sonrası ortaya çıkan bir içecek çeşididir. Jungle, yüzyıllar önce keşfedilmiş kvass’ı, orijinal tarifine sadık kalarak, kırmızı pancarla ve içerisine hiçbir katkı maddesi eklemeden üretir. Bu üretimiyle de Türkiye’de tek olmanın haklı gururunu yaşar!
Fermente bir pancar içeceği olan Jungle Pancar Kvass, içine Şili biberi eklenerek Jungle Acılı Pancar Kvass adını aldı. Acı severlerin beğenisini kazanan ürün, kırmızı pancar ve Şili biberinden hariç olarak sadece içme suyu ve kaya tuzu kullanılarak üretilir. Fermantasyon başlatıcı olarak Jungle Ekşi Lahana Suyu kullanıldığından vegandır.
Probiyotik içecek kategorisinde olan Jungle Acılı Pancar Kvass, liflidir, C vitamini, demir ve kalsiyum içerir.
Yemeklerin yanında ya da içecek olarak tek başına, günlük olarak tüketilebilir.